Prins 
Meer dan alleen een Kringloop !!!

Diensten


 

 

Hieronder ziet u ons Diensten overzicht, indien wij u mogelijk op een andere dan hieronder beschreven manier van dienst kunnen zijn horen wij dit graag.

 

Woning Ontruiming/Oplevering.

Een dierbaar iemand verliezen brengt niet alleen verdriet met zich mee maar ook veel andere zaken die geregeld moeten worden en vaak blijft er na overlijden een woonruimte over die deels of geheel ontruimd en schoon opgeleverd dient te worden. Wij bieden een totaal pakket aan zodat de woning verhuur of verkoop klaar opgeleverd wordt. De oude inboedel wordt door ons afgevoerd, opgeslagen of u kunt de inboedel of net die ene kast ook aan ons verkopen. Ook zorgen wij ervoor dat de afvalstoffen op een verantwoordelijke wijze worden gescheiden en afgevoerd. Wij zijn dan ook aangesloten bij de welzorg.

 

Verhuizingen.

In samenwerking met onze huistransporteur beiden wij ook verhuis service aan natuurlijk is dit een Erkende Verhuizer en zal uw boedel met de juiste zorgvuldigheid behandeld worden. Opslag van uw boedel is ook mogelijk. Door de inzet van onze vrijwilligers kunnen wij uw verhuizingen voor een zeer interessante prijs aanbieden. Ook bij verhuizingen geld natuurlijk dat indien u een deel van de boedel wilt verkopen of schenken wij deze graag van u overnemen zodat deze weer een 2 e leven krijgen via ons 1800m2 grote kringloopcentrum.

 

Transport en opslag.

Onze huistransporteur beschikt over meerdere trekker-oplegger combinaties en een aantal grote bakwagens die zowel nationaal als internationaal inzetbaar zijn. Natuurlijk hebben al onze chauffeurs hun code 95 en zijn allemaal zeer ervaren met het vervoeren van allerlei goederen. Wij bieden ook de mogelijkheid om voor een aantrekkelijke prijs op diverse locaties in Nederland uw goederen voor zowel kortere als langere periodes op te slaan.

 

Partijen en restanten.

Door onze grote klantenkring gebeurt het dikwijls dat wij partijen of restanten van nieuwe goederen hebben kom eens kijken wat wij nu voor u in de aanbieding hebben.

 

Steigerhout en Meubels

Ook hebben wij een grote collectie van Steiger houten meubels en tuinstellen in onze meubel atelier kunnen wij van steigerhout uw eigen meubel of buitenkeuken samenstellen. Ook is het mogelijk om de meubels die u in onze winkel aantreft naar eigen smaak aan te laten passen onze meubelmaker heeft een jarenlange ervaring in het vervaardigen van meubel stukken. Alles is mogelijk heeft u die kast die wij hebben liever in White wash of in een totaal andere kleur alles kan.  

 

Opkoop van inboedels en stukgoederen.

Heeft u 1 kast of een complete inboedel die u kwijt wilt wij bieden u altijd de beste prijs. Ook leven wij al kringloop van schenkingen van allerlei goederen. Die wij na reiniging weer ter verkoop kunnen aanbieden.

 

Verpanden van goederen.

Heeft u tijdelijk wat financiële ruimte nodig dan bied Kringloop Prins u ook de mogelijkheid om goederen te verpanden of ter verkoop aan te bieden. Dit kunnen allerlei goederen zijn zoals bv. Sieraden, goud, andere edelmetalen maar ook ieder ander goed met enige waarde. In dien u uw goed verpand zullen wij dit zorgvuldig voor u in bewaringstellen tot u uw financiële ruimte niet meer nodig heeft. Vraag een medewerker eens naar de mogelijkheden.

 

Verhuur/Verkoop van Winkel inrichting

                         

Zoekt u voor uw winkel een vintage of industrial meubelstuk of complete inrichting. Kringloop Prins beschikt over een grote collectie decoratieve objecten. Maar ook maken wij uw complete winkel inrichting inclusief de aankleding op maat. Deze kunt u via ons zowel kopen als huren.